VELKOMMEN TIL LEKNES

5. - 8. september 2019

Foto: Jan Ottar Olufsen

Kjære countryvenner!

De fire sheriffene, Stig Tore, Magne, Trond og Tore, la som kjent cowboyhattene på hylla etter forrige festival. Vi i den nye gjengen ønsker å takke dem for å ha gitt oss muligheten til å bygge videre på det fantastiske arbeidet de har utført over alle disse årene.

Noen endringer i form og innhold vil det bli, uten at vi kan gå i detaljer om dette på nåværende tidspunkt. Følg med her og på Facebook fremover. Informasjon kommer fortløpende.

Artister 2019

VASSENDGUTANE

Vassendgutane er et norsk band fra bygda Åmdalen i Ørsta som spiller sin egen variant av country som de selv kaller «fest-country».

Bandet har gjort stor suksess som konsertband rundt omkring i Norge med sin uhøytidelige og humoristiske vri på countrymusikken, og de har spilt på Lofoten Countryfestival ved flere anledninger tidligere.

Dei siste 20 åra har Vassendgutane gått frå å vere eit lokalt festband, til no å vere Noregs kanskje mest etterspurde liveband!! 

Arthur Johan Bjørdal – Vokal, akkgitar
Sindre Aam – Vokal, bass
Ernst Olav Brune – Trekkspel
Rune Ståle Brautaset – Vokal, akkgitar
Frank Willy Utgård – Elgitar, vokal
Henning Antonsen – Steelgitar, banjo
Kim Erik Lillestøl – Trommer, vokal 

DAISY DUKE DAWGS

Daisy Duke Dawgs er et countryrockband fra Lofoten, men som kan skryte av en solid musikalsk avstamning helt fra Trøndelag til Finnmark.

Musikken har røtter fra amerikansk country, rock og bluegrass. De spiller blant annet låter fra aktuelle amerikanske artister som Keith Urban, Zac Brown og Rascal Flatts, og selvfølgelig Daisy Duke Dawgs’ egne selvkomponerte låter.

Bandet legger sin sjel i spilleglede og energi på scenen, og det er ingenting å si på det musikalske nivået. Allerede ved oppstart i 2013 ble de sendt til Bandwagons regionfinale i Tromsø med sin egen hyllest til cowboylivet, låten «Girl And Gun». Siden da har bandet reist land og strand rundt på flere festivaler og treff. 

Håkan Fjerdingen - Vokal og gitar
Geir Inge Johnsen - Gitar, banjo og kor
Lena Vildem - Fiolin, tangenter og kor
Bengt Ronny Lorentzen – Gitar og kor
Kjell-Ivar Bugge – Bass og kor
Ben-Josef Sjøhaug – Trommer

Flere artister lanseres snart...

Dager
:
Timer
:
Minutter
:
Sekunder
Lofoten Countryfestival © 2018